Toimintakalenteri
Home ] Kurssit ] Retket ] Talkoot ] Kilpailut ] Muuta tärkeää ]

 

Home
Kurssit
Retket
Talkoot
Kilpailut
Muuta tärkeää

Koska seuran toiminta on vasta nuorta ja kehittymisvaiheissaan, niin hallitus toimii tällä hetkellä seuran operatiivisena johtona toimintojen, niiden kehittämisen sekä hankintojen osalta.

Varsinaisia muita jaostojen ja toimikuntien vetäjiä ei vielä ole nimetty, vaan kaikki yhdistyksen jäsenet saavat osallistua ja suuntautua haluamaansa toimintaan. Juuri nyt onkin oiva tilaisuus ilmoittautua jonkin itseään kiinnostavan osa-alueen vastuuhenkilöksi ja koollekutsujaksi.

Seuran toimintaan kuuluu mm. seuraavat toiminnot: Tukikohta-, tiedotus ja julkaisu-, kilpailu-, huvi-, kultturi-, retkeily-, huolto-, melonta-, matkapurjehdus-, nais- ja nuorisotoimikunnat sekä venekatsastusmiehet.

 

 
Toimintakalenteri 2002 (alustava)

Tammi-Helmikuu        Jäsenten ja varainhankintaa, suhteiden luomista eri                                     instansseihin.

Helmikuu                     Venemessut 2002

Maaliskuu                    Vuosikokous

Huhtikuu                      Seurajulkaisu "Simppu" ilmestyy

Huhti-Marraskuu          Vuosikokouksessa sovittujen aktiviteettien                                     toteuttamista, suhdetoimintaa ja varain-                                      sekä jäsenhankintaa                                                                                                                           

Marraskuu                    Syyskokous

Joulukuu                      Pikkujoulu

 

Kurssit
 
Retket
 
Talkoot
 
Muuta tärkeää